Coventry Leisure centre

New Leisure Centre Development – Part IV

Since the completion of the internal steel structure from my last post on January 18 2018 the past week alone has seen the outer panels being completed, the metal structure to hold the external ribbon decoration being started and windows being installed.

New leisure centre windows

The view from Little Park Street is certainly changing too, and this is before the new Salt Lane multi-storey car park even starts.

New leisure centre distance

Alongside the continuing work on the exterior of the building work has started on the interior too. This can be seen with the fantastic shot taken by Martin Yardley, Deputy Chief Exec of Coventry Council, on LinkedIn earlier this week. The picture shows the first water slide being put into place and helps showcase the sheer scale of the project.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s